Handbal Someren Hs1 vs M.H.V Hs1

8 oktober om 13:30u was het eindelijk zover: de eerste thuiswedstrijd van de heren 1 van Handbal Someren. De eerste uitwedstrijd van het seizoen was overtuigend gewonnen, maar dat wil natuurlijk niks zeggen voor de volgende wedstrijd. Dit hadden Frits en Leon ons ook duidelijk gemaakt, dus iedereen heeft zich weer goed voorbereid op de wedstrijd tegen M.H.V.

Het beginsignaal klonk en vol gas 60 minuten lang. Laten zien dat er niks te halen is in Someren, daar gaan we voor. De eerste 5 minuten waren we erg aan elkaar gewaagd, maar toen braken we M.H.V even door veel breaks te lopen en liepen we al snel uit naar een 11-3 voorsprong. Verdedigend stonden we erg sterk te spelen en hielden we het goed dicht. Elkaar helpen en luisteren naar elkaar zorgde ervoor de we niet veel goals tegen kregen. Zelf kwamen we er vaak goed doorheen. Dan wisten we van afstand te scoren of we speelden het goed uit.

De tweede helft startten we precies hetzelfde als de eerste helft. Vol gas en doorgaan waarmee we bezig zijn. Ons spel spelen. Wij bepalen wat er gebeurt in Someren niet de tegenstanders. De focus bleven we houden en mooie aanvallen werden er gespeeld. Door goede coaching vanuit de zijlijn en het veld had M.H.V geen enkele kans meer om te winnen tegen ons. Het eindresultaat mocht er dus zeker wezen. 38-15.

Deze lijn gaan we zeker proberen door te zetten. Komende zondag wacht de nummer 3 op ons in de kanaalderby. Niobe vs Handbal Someren om 11:20u in de Schop in Asten. Kom ons dus allemaal aanmoedigen op 15 oktober in Asten.