Handbal Someren verslaat MIC

Zaterdagavond 25 januari reisden de Dames 1 van Handbal Someren af naar Meerssen. Tijdens onze voorbereiding wisten we allemaal waar we voor kwamen. We hunkerden weer naar 2 punten, na de verliespartijen van afgelopen weken. Helaas gingen we deze keer met een wat kleinere spelersdelegatie de warming-up in, door enkele blessures binnen ons team.

Half 9 begon de wedstrijd. MIC opende de score. Alsof we nog niet genoeg blessures hadden, kwam er helaas nog eentje bij. Michelle kreeg een elleboog in haar gezicht en kon meteen met haar trouwe supporters vertrekken, omdat het gat in haar gezicht gelijmd moest worden. We moesten dus met 2 wissels verder.

Gelukkig wisten we ons goed te herpakken en werd er ook aan onze kant gescoord. We liepen om en om steeds twee doelpunten uit, maar tegen het einde van de eerste helft kwam er meer snelheid in ons spel, waardoor we een ruimere voorsprong konden pakken en de rust in gingen met 12-15.

Na de rust zette MIC meteen iemand vast bij ons. Toch bleven we steeds 2 tot 4 doelpunten voor staan op MIC. Door goed keeperswerk en collectief teamspel hebben we de overwinning behaald (21-24) en de punten meegenomen naar Someren. Een wedstrijd waarin we weer hebben kunnen laten zien waar de kracht ligt van ons team. Een teampresentatie om trots op te zijn!

Volgende week spelen we thuis tegen Meos, de huidige koploper in onze competitie. Jij zorgt toch ook dat je er om 14.15u bent om ons aan te moedigen?