Handbal Venlo dames 2 – Handbal Someren dames 1

Na de nipte bekernederlaag van afgelopen donderdag tegen Dongen stond op zondagochtend alweer vroeg de wedstrijd tegen Handbal Venlo op het programma. Dankzij de Venloop hadden we eerst een lekkere ochtendwandeling voor we bij de sporthal aankwamen. De wedstrijd begon vanuit Venlose kant meteen met heel snelle aanvallen en goede afstandschoten. Ondanks het feit dat we in de verdediging nog niet direct een weerwoord hadden konden we zelf ook onze doelpuntjes meepikken en ging de wedstrijd zeer gelijk op. Dit resulteerde uiteindelijk zelfs in een korte voorsprong voor rust, 14-13.

Dit gaf ons wel goede moed om de tweede helft te beginnen. Helaas werd de harspot voor de tweede helft nog extra aangesproken en hadden wij niet direct een weerwoord op de wat fellere aanvallen. Ook in onze eigen aanvallen kregen we meer moeite met de harsbal en kregen we niet de flow van de eerste helft niet direct weer te pakken. Dit resulteerde in een wat geflatteerde uitslag van 29-19, wat vooral te wijten was aan de mindere tweede helft. Nog steeds niet officieel gedegradeerd gaan wij volgende week weer de strijd aan met Noav om hopelijk toch nog een keer de punten in eigen huis te houden en het Eetfeest lekker te beginnen.