Heren 1 geven winst na voorsprong uit handen

Swift Helmond stond op het programma. Altijd beladen wedstrijden tegen Helmonders. In de kleedkamer heerste een gevoel dat we deze tegenstander gingen pakken. We begonnen de wedstrijd en het ging gelijk op maar dat was prima, onze slag moesten we slaan in de tweede helft. Mede dankzij een sterk verdedigend blok, een goede aanvals mentaliteit en de twee vrouwelijke supporters tussen het Helmonds geweld, gingen we de rust in met een 11-13 voorsprong. Hier hadden we hard voor gewerkt en de eerste 10 minuten  van de tweede helft zouden het vervolg van de wedstrijd bepalen.

We kwamen echter zeer moeizaam uit de startblokken, Vooral aanvallend wisten we even niet meer hoe we erdoor moesten komen. Dankzij een goed verdedigend blok konden we in de wedstrijd blijven maar keken we na het begin van de tweede helft tegen een achterstand aan van 18-14. We bleven helaas achter de feiten aanlopen en konden niet meer dichterbij komen doordat de krachten in de verdediging ook wegvloeiden. De wedstrijd is helaas geëindigd in een 27-22 overwinning voor Swift. Over twee weken kunnen wij weer opnieuw voor de overwinning gaan tegen Acritas. Wij hopen dan op vele supporters te verwelkomen die ons naar de overwinning schreeuwen, tot dan.