Heren 1 pakken de eerste 2 punten

Zondag middag 15:50 begint de wedstrijd in Best tegen Aristos. Helaas een kleine tegenslag die we al in de ochtend moesten verwerken. Dat was dat onze trouwe leider Leon Linders ziek was. Frits kreeg dus meteen voor zijn eerste officiële wedstrijd de hele groep in zijn eentje voor zich. Voor een ervaren man als Frits was dit gelukkig geen probleem.

In de eerste helft kwamen we goed op gang. Na een break out om de score te open volgende al snel de 2e en 3e goals voor Someren. Helaas kwam Aristos toch terug in de wedstrijd waardoor we halverwege de eerste helft tegen een achterstand van 7-6 aanliepen. We wisten ons snel te herpakken in de eerste helft door goed en snel spel. Hierdoor draaide we de achterstand met mooi en goed handbal om naar een 12-13 voorsprong voor rust.

Na wat goede en tactische aanwijzingen van Frits gingen we vol goede moet de tweede helft weer in. Al snel wisten we een mooie voorsprong op te bouwen van 14-18. Na een korte mindere fase besloten we dat het wel mooi geweest was en gingen we alleen nog maar ons eigen spel spelen. Aristos wist er geen raad meer mee. Hierdoor kwamen we met een voorsprong van 17-21 in een situatie dat wij met 6 tegen 4 stonden te spelen (2 man met 2 minuten voor Aristos). Na de korte 2 minuten dat wij 6 tegen  4 spelen wisten we de wedstrijd te beslissen. Alleen nog maar uitspelen was de taak. Helaas een klein beetje teveel achteroverleunend toch nog 3 onnodige goals moeten incasseren. Maar de einduitslag spreekt voor zich dat we een goede wedstrijd gespeeld hebben en verdient 2 punten meegenomen hebben. 25-30 voor de heren 1 van Handbal Someren.

De eerste 2  punten zijn binnen, laat de volgende wedstrijd maar komen. Wij zijn er klaar voor, zondag tegen Swift in helmond om 15:00 uur. Een mooie tijd dus ik zou zeggen kom kijken en moedig ons aan want samen zijn we nog sterker.