Heren 1 met ruime zege door naar 2e ronde bekercompetitie

Donderdag 23 november stond de 1e ronde bekerwedstrijd van Heren Senioren 1 tegen ROEF gepland. Om 19.15 uur + een Brabants kwartiertje konden we vertrekken richting Moergestel.

Na het eerste fluitsignaal scoorde Someren een keer of drie zonder antwoord van het thuisteam. Daarna hadden ze wel een antwoord, en werd het 1-3. Someren was in de eerste helft sterker dan ROEF zodat ze flink uit konden lopen. De verdediging van Someren stond goed, en als ROEF toch een poging op doel waagde stond daar Jeroen een prima wedstrijd te keepen, en ook paal en vooral lat hebben Moergestelse doelpunten in de weg gestaan. Dit resulteerde in een ruststand van 6-17.

Na de rust stond Someren ongeveer 10 doelpunten voor en ging het gas er een beetje vanaf. Dit resulteerde in gemiste kansen vanaf bijna alle posities, onnodig balverlies en breaks tegen. De tweede helft werd ook gebruikt om een aantal dingen uit de training in de wedstrijd te testen. ROEF kon hierdoor vaker scoren dan in de eerste helft, maar uiteindelijk werd de wedstrijd door Someren gewonnen met 20 doelpunten verschil.

Wist u dat:

– Ruud, ook al speelt hij niet, toch twee bidons per helft leegdrinkt….
– Jan Kessels Someren op de tribune vertegenwoordigd heeft….
– Teun terwijl hij in de middelcirkel neergehaald wordt toch strak in de haak kan schieten….
– Frits tijdens de teambespreking niet stilstaat om zijn stappenteller richting 12.000 te krijgen….
– Anthonie het verschil niet weet tussen door de benen en tussen de benen. En hij daardoor de tok van de keeper deed testen…