Heren 1 schieten net te kort

Zondag 5 maart de eerste wedstrijd weer na de carnaval en de heren van Handbal Someren nemen het op de Jupiter. En dat beloofde een spannende wedstrijd te worden want de vorige keer was het maar één punt verschil, helaas in het voordeel van de tegenpartij.

De heren van Someren opende sterk. We kwamen goed uit de startblokken en de verdediging stond zijn mannetje. Maar zelden kwamen ze erdoorheen bij ons. Helaas was dat aan de andere kant ook zo het geval. Een gelijk opgaande eerste helft waarbij geen van de twee teams meer dan 2 goals kon uitlopen. Dat was toch echt de verdiensten van de verdediging. De ruststand was dus ook 10-10.

In de rust was het eigenlijk heel simpel. Wij hebben de bal uit en meteen scoren, en ieder doelpunt van hun beantwoorden met een doelpunt. Het klonk simpel maar dat werd het zeker niet.

De eerste goal in de tweede helft was wel voor ons, maar helaas hadden we even een slechte 10 minuten erin zitten waardoor Jupiter 4 goals uitliep op ons. En daarna kregen we hetzelfde spelbeeld als de eerste helft weer te zien. We liepen niet in en hun liepen niet uit. De 4 goals verschil bleef en we konden er niks meer tegen doen. Al met al hebben we echt een goede wedstrijd gespeeld helaas wederom zoals vaker dit seizoen grijpen we naast de punten. De einduitslag was dus ook 18-22, 4 goals verschil.

Zondag is de kanaalderby in Asten om half 3. Kom allemaal kijken en schreeuw de heren 1 naar de overwinning tegen Asten.