De heren van Handbal Someren pakken eindelijk weer punten

Waar we lang op hebben moeten wachten en veel voor hebben moeten trainen wordt nu eindelijk uitbetaald. Deze keer was Acritas Bakel het slachtoffer van het herenteam onder leiding van Frits Aspers. Met een spannend begin waarin het gelijk op bleef gaan tot 7-7 kwam het moment dat Someren gas ging geven. Er werden een paar mooie loopwegen gelopen en dat resulteerde in een voorsprong van 7-10. Maar voordat het rustsignaal klonk wilden we nog wel met een grotere voorsprong de rust in. Een break out en een keeper die geen vat had op de ballen die wij schoten vanuit de hoek resulteerde in een ruststand van 8-14.

Het was vrij simpel wat er gezegd werd in de rust. Blijf doorgaan en blijf spelen als een team, en houdt het plezier erin.

Met de woorden van Frits in ons achterhoofd mochten wij beginnen de voorsprong verder uit te bouwen. En dat lukte. We speelden keer op keer de hoek vrij waar Robert klaar stond om alle ballen binnen te schieten. Al snel was het dan ook 10-18 in de tweede helft. Helaas kregen we een kleine mindere fase waardoor Actitas een klein beetje kon inlopen op ons. Daar hadden wij dus geen zin in en we gingen er weer flink tegenaan toen we dat merkten. 14-19 en dichterbij mochten ze niet komen van ons. We speelden ons eigen spel weer en dat resulteerde in een mooie overwinning met een stand van 18-26. Een mooie wedstrijd met veel positieve punten erin.

De volgende wedstrijd is donderdag tegen Achilles in Veldhoven. Daar gaan we wederom strijden voor de 2 punten. Met deze wedstrijd in het achterhoofd houdend, zie ik een mooie wedstrijd tegemoet.