Heren Someren zijn zichzelf niet

Zondag 15 oktober stond Rapiditas 2 op het programma. De wedstrijd startte erg fysiek, hierdoor hadden de Heren van Someren het erg moeilijk in het begin van de wedstrijd. Rapiditas scoorde makkelijk en Someren moest vechten voor ieder doelpunt. Met vlagen speelde Someren erg goed en mooi handbal, waardoor een achterstand van 5-12 werd teruggebracht naar 10-12. Met een achterstand de rust in gaan is al eens vaker voorgekomen dit seizoen, dus het moest te doen zijn.

In de rust wisten we dat we sneller de bal rond moesten laten gaan en meer moesten bewegen om de verdediging van Rapiditas uit elkaar te krijgen.

De start van de tweede helft is vaker een wapen van ons geweest, alleen deze keer kwamen we er niet uit en wist Rapiditas uit te lopen in de wedstrijd. Het lukte niet om makkelijk tot scoren te komen. Uiteindelijk heeft Someren verloren met 22-26.

Een echt slecht gevoel hadden we niet, want met vlagen hebben we mooi en goed handbal laten zien. De Heren sluiten de eerste helft van de competitie af als nummer 2 op de ranglijst.

5 januari wordt de competitie weer hervat om 12:45 tegen Manual 1. Voor nu gaan wij genieten van de kerst en nieuwjaar. De Heren 1 van Someren wenst iedereen ook alvast fijne kerstdagen en een sportief en gelukkig 2020. Tot volgend jaar, want dan kan iedereen weer genieten van het mooie handbal wat we tegenwoordig in Someren spelen.