Koploper LimMid te sterk voor dames 1 van Handbal Someren

Vandaag stond LimMid op het programma. Een tegenstander die op dit moment eerste in de competitie staat. We wisten dat we vanaf minuut één fel moesten zijn. Wat vorige week niet lukte, lukte vandaag wel. De eerste aanval van LimMid wisten we de bal te veroveren en om te schakelen in een snelle aanval. Jammer genoeg ging de bal op de paal waardoor wij de eerste klap niet aan LimMid konden uitdelen. Zo volgden een aantal aanvallen meer waarin wij niet scoorden, maar LimMid wel. Scorend was het dan ook moeilijk om LimMid bij te houden wat terug te zien was in de ruststand van 9-16.

In de rust kregen we complimenten over de felheid die in het veld werd getoond. Ook werd de wedstrijd vanaf de bank beleefd. In de aanval mochten we de bal langer rondspelen zodat we echte kansen zouden creëren.

We zijn in de tweede helft verder gegaan zoals we in de eerste helft deden. Maar ook LimMid bleef doorgaan zoals zij waren begonnen. Het was een snelle tegenstander die continu in beweging was. Zowel in de eerste als in de tweede helft kregen we veel penalty’s tegen. Om precies te zijn hebben we twaalf penalty’s tegen gekregen en mede daardoor is de eindstand 18-31 geworden. Ondanks dat we ruim verloren hebben, houden we er een goed gevoel aan over. Als we zo doorgaan komt er binnenkort een wedstrijdverslag waarin de eindstand in ons voordeel is!