M.H.V.’81 DC2 – Handbal Someren DC1

Zaterdag 11 maart hadden we een wedstrijd tegen MHV’81 op de planning staan. We vertrokken om 9:45 vanuit de Postel naar sporthal De Looierij in Mill. Toen we in Mill aankwamen gingen we snel omkleden en de warming-up doen. Om 11 uur begon de wedstrijd. We kwamen al snel op een voorsprong het stond 6-1 in het voordeel van ons. MHV kan ook wel een potje handballen ze kwamen terug, het liep gelijk op.

We gingen met 9-10 de kleedkamer in, na een bespreking met het team begonnen we aan de tweede helft. In de tweede helft hielden we het spannend; het ging nog steeds gelijk op. We kregen een dipje waardoor het voor ons niet op scoren kwam, ook in de verdediging liep het niet lekker waardoor MHV wel kon scoren. Het stond 21-18 voor MHV, maar toen zette wij een extra tandje bij. We hielden de verdediging goed dicht, waardoor het MHV niet lukte om te scoren.

Het stond 21-20 voor MHV, wij wilde niet met deze stand naar huis. We gaven het laatste beetje wat we nog in ons hadden. De verdediging werd goed dicht gehouden! MHV werd moe en gooide de bal naar Someren. Waardoor wij met de bal de break-out konden lopen. Heel het publiek en beide teams zaten vol met spanning. Ging Someren scoren of hield de keeper van MHV hem………. Het werd een goal voor Someren!! Met nog een paar seconden de spelen stond het 21-21.

MHV raakte op en kwam niet door onze verdediging, ze gooide de bal mis. Helaas zat er voor ons ook geen aanval meer in; de zoomer ging, we hadden gelijk gespeeld. Dit was niet waarvoor we kwamen, dat was namelijk de winst. We wisten dat het een lastige wedstrijd ging worden, we hadden namelijk de vorige keer ook gelijk gespeeld. We gingen met een teleurgesteld en blij gevoel te gelijk naar huis. Toch vonden we het beter dan verliezen.

We hebben helaas onze tweede plek afgegeven aan Helios, maar het is nog gespeeld! Helios komt nog naar ons toe voor een wedstrijd.

We hebben nog niet opgegeven. We kunnen nog kampioen worden maar we weten: we moeten alles winnen. Dan staan we gelijk met Aristos, dan komt het op doelsaldo aan. Dus winnen en flink scoren! Dan hopen we dat het kampioenschap in Someren is.

Willen jullie een keer een wedstrijd van ons komen kijken?! We spelen 18 maart tegen KPJD, het is om 10.00 in de Postel! Kom je kijken?!?

Groetjes de Dames C1