Noav DS1 – Handbal Someren DS1

Op zaterdagavond 17 december speelden we de laatste wedstrijd van de eerste helft van het seizoen. We begonnen goed en wistten meteen de bal van onze tegenstander Noav te onderscheppen. De voorsprong werd meteen opgebouwd aan het begin.Maar vlak voor het einde van de eerste helft wist Noav langszij te komen en gingen we met een 12-11 achterstand de rust in.

In de tweede helft waren de rollen omgedraaid, we bleven Noav in het spoor, maar kwamen er helaas niet voorbij. Door de felle offensieve dekking van Noav kwamen we zelf niet meer tot scoren, waardoor ze uitliepen tot een stand van 20-15. Ilse kon helaas niet spelen, maar zonder onze geweldige inval keeper Chantal hadden we misschien tegen een nog grotere achterstand aangekeken. Dit kwam voornamelijk door een veranderde aanvalstactiek, waarbij Noav met twee cirkels ging spelen. Hier hadden we niet voldoende antwoord op en werd de eindstand 24-18. Dus helaas gingen de punten niet mee terug naar Someren.

We wensen iedereen namens de dames 1 van Someren, fijne feestdagen en een gelukkig nieuwjaar!! Hopelijk zitten we dan aan de gunstige kant van scoren.