Ondanks hitte ruime winst voor dames C

Afgelopen zaterdag 27 mei hadden we een wedstrijd in Leende tegen Lido. Om kwart voor 10 moesten we vertrekken. We moesten buiten, met 27 graden!! Nadat we ons hadden ingesmeerd, omgekleed en gedronken hadden, begonnen we aan de warming-up. Daarna dingen we onze 9-meters oefenen.

Om 10:55 begonnen we aan onze wedstrijd. We kwamen eerst voor te staan met 1-0 daarna raakte we het kwijt en had Lido een flinke inhaalslag. Toen we 12,5 minuten gespeeld hadden kregen we een drink pauze omdat het zo warm was.

Toen we weer begonnen, zette we een extra tandje bij. In de rust stond het 14-9 voor ons. In pauze gooide we hele bakken net water over ons heen, voor een beetje verkoeling. Toen kon de wedstrijd weer beginnen. We hielde vol en gaven alles wat we hadden. We kregen bij de 37,5 minuut weer een drinkpauze. Zo hielde we vol. Uiteindelijk wonnen we met 15-26.