Overtuigende overwinning voor Handbal Someren DS1

De eerste thuiswedstrijd dit jaar werd gespeeld tegen MIC. We begonnen sterk met een 4-0 voorstand, waarbij de keeper een penalty had gestopt! We bleven ons spel doorzetten en waren zowel aanvallend als verdedigend sterker dan de tegenstander. Daardoor liepen we uit naar een ruststand van 19-7. We moesten natuurlijk nog niet te vroeg juichen dus gingen met volle focus de tweede helft in. Dit zouden we niet meer uit handen gaan geven!

De tweede helft starte MIC met een offensieve verdediging. Dit was even omschakelen. Maar ook nu waren we ze slimmer af en konden van alle posities tot scoren komen. Uiteindelijk hebben we de wedstrijd gewonnen met 31-15.

Volgende week spelen we nogmaals thuis tegen PSV om 13:45uur. Vorige keer hebben we er gelijk tegen gespeeld, dus dat belooft nog wat.