Ruime overwinning voor Handbal Someren dames 1 in het verre Zeeland

Op zondag 14 januari begonnen we aan onze lange reis richting Zierikzee. Omdat wij van de dames 1 erg milieubewust zijn, zijn we vertrokken met 2 auto’s en dus net genoeg speelsters om een wedstrijd te spelen. De 2 uur durende reis leek veel korter te duren, want time flies when you’re having fun, aldus Renske. Onderweg konden we genieten van verschillende sight-seeing points. Boten, zee, duinen, windmolens, meeuwen en een toren met een groen hoedje passeerden allemaal de revue en zorgden voor een waar vakantiegevoel. Maar goed, er moest natuurlijk ook nog gehandbald worden. De plekken voor de basis waren al snel vastgesteld aangezien we met 7 speelsters afgereisd waren naar Zeeland. Annemieke dacht hier een stokje voor te steken en had haar knie meegenomen. Helaas voor Annemieke heeft de dames 1 een uitmuntende conditie opgebouwd tijdens de trainingen en was invallen niet nodig. Daar waar we hadden verwacht dat Zeeland ons eruit zou rennen, bleek Lian’s ouderdomsconditie best goed te zijn. Met enkele breaks en goed samenspel gingen we de rust in met een stand van 9-14.

Na wat bemoedigende woorden van EJ tijdens de rust, begonnen we aan de 2e helft. We hadden verwacht dat de 2e helft overleven zou worden, omdat we de 1e helft erg vermoeid waren geraakt. Toch zette Zeeland deze keer weer geen tandje bij, en vonden wij wat extra energie waardoor we verder konden uitlopen. Dit kwam voornamelijk door de afspraak met EJ: bij winst werd er een rondje aan de speelsters en Annemieke gegeven. Uiteindelijk hebben we de wedstrijd lekker uitgehandbald, met een eindstand van 14-25. Trotser dan trots #EJ keerden we terug met 2 punten naar het mooie Brabant. Op naar In d’n Herberg om lekker te gaan uiteten.

Wist je dat?
– Eric-Jan alleen rondjes geeft aan kleine teams?
– Wij hem daar toch wel dankbaar voor zijn?
– Annemieke een foutloze wedstrijd gespeeld heeft vanaf de bank?
– Haar knie dus gewoon weer de tas in kon?
– De kinderglijbaan toch wel erg steil bleek te zijn, hè Renske?
– We niet zeker wisten of het wel een glijbaan was?
– De Brinky’s van Elsemieke erg op prijs gesteld waren?
– Carel er deze wedstrijd niet bij was?
– Hij daardoor geen 100% supportersopkomst meer heeft?
– We toch wel erg blij zijn met zijn 95% opkomst?
– We donderdag alweer aan de bak moeten voor de bekerwedstrijd tegen Avanti?

Groetjes auto 1!