Sjim klapt dames A naar overwinning

Zondagmiddag klokslag half 2 klonk het fluitsignaal voor de wedstrijd tussen Boekel en Handbal Someren. We hadden geen wissel en een brakke Sanne, maar mede door onze fantastische en fanatieke coach en niet te vergeten onze geweldige supporters, kregen we alle vertrouwen in het winnen van deze wedstrijd.

We begonnen met verdedigen en kwamen gelijk op een achterstand, maar dit laten wij ons niet zomaar gebeuren. We knalden letterlijk en figuurlijk terug. Daardoor hadden we al gauw een voorsprong te pakken. In de laatste minuut van de 1e helft kwam Corien met volle snelheid in en gooide heerlijk door de beentjes. Dit leidde tot een voorsprong van 8-9.

Sjim gooide nog een aantal motiverende woorden over ons heen, waardoor we sterk onze 2e helft in gingen. Helaas had onze bekende dip ons te pakken genomen, waardoor de voorsprong verdween als sneeuw voor de zon. Maar een onverwachtse opleving van onze brakke Sanne gaf ons weer hoop op een goeie afloop. En die hoop is werkelijkheid geworden, want de ballen vlogen er als zoete broodjes in. Hierdoor stonden we 6 punten los met nog 5 minuten op de klok. Someren bleef goed haar eigen spel spelen en behaalde daardoor een dikke overwinning. De wedstrijd eindige met een stand van 16-21 voor Handbal Someren.

Volgende week met Super Sunday zien wij jou in sporthal de Postel om 16:45 voor onze volgende wedstrijd!