Someren speelt niet goed genoeg en laat punten liggen in Boekel

Zaterdagavond vertrokken we met goede moed naar Boekel voor een wedstrijd tegen Habo ’95, het team van dorpsgenoot Joan Meeuws. In de voorbereiding hebben we goed gespeeld tegen Habo en ook in de bekercompetitie waren we sterk tegen dit team. Wederom was het advies voor de wedstrijd: fel beginnen! Het fluitsignaal klonk en het ging gelijk op. Aan beide kanten vielen doelpunten maar toch kon Habo na een tijdje uitlopen naar 5 punten verschil. In de rust was het 15-10. In het kleedlokaal werd het weer gezegd: fel zijn en laat het wonder van Someren maar weer zien. We begonnen goed en het gat werd kleiner tot 16-13. Aan beide kanten vielen veel penalty’s en tijdstraffen. Helaas verslapte we en kon Habo uitlopen. Eindstand: 27-19.

Volgende week hebben we 2 wedstrijden op het programma. Vrijdag spelen we de eerste ronde van de bekercompetitie tegen Tremeg. Zondag spelen we thuis tegen LimMid en gaan we er voor vechten om de punten in eigen huis te houden.