Sterke 2e helft zorgt voor een mooi resultaat

Op zondag 27 oktober speelden de Heren van Handbal Someren thuis tegen het 2e team van Vlug en Lenig/Smurfen United. Om 12:45 was het beginsignaal en het eerste doelpunt was voor de bezoekers. Someren reageerde hier meteen op door zelf ook te scoren. Dit luidde het begin in van een helft waarbij de wedstrijd de gehele tijd gelijk op ging. Zo nu en dan liep de tegenstander een paar doelpunten uit, die Someren dan weer ongedaan maakte door zelf te scoren. Dit zorgde voor een ruststand van 13-14 in het voordeel van de bezoekers.

In de rust kreeg het team te horen dat ze verdedigend goed stonden, alleen aanvallend te slordig waren. Ze vergaten zichzelf te belonen.

Someren schakelde in de 2e helft er een tandje bij. Verdedigend stond het als een muur en kwam de tegenstander er niet doorheen. De 2e helft was 12 minuten onderweg, voordat de keeper van Someren voor het eerst de bal uit het net moest vissen. Door zowel het sterkte verdedigen als goed keeperswerk was Someren in staat om weg te lopen met 8 doelpunten. In het resterende gedeelte van de 2e helft ging het weer gelijk op, maar is Someren niet meer in de problemen gekomen. De wedstrijd eindigde met een score van 30-22 voor Someren.