Trainingsweekend Dames Senioren

Afgelopen weekend stond het trainingsweekend voor de Dames Senioren op het programma #Voorbereiding.

Fris en fruitig stonden we zaterdagochtend om 9 uur in onze sportoutfit klaar voor de eerste training van het weekend.

Meteen een goed begin, want we mochten beginnen met de welbekende #Shuttlerun.

Nadat de training van 2 uur erop zat, hebben we met z’n allen wat gegeten bij Hans. We vervolgden onze weg naar Venray om daar een middag door te brengen in de sportschool.

In de sportschool werden we voorgesteld aan Dennis, onze instructeur van de middag. Eenmaal geïnstalleerd op de fietsen, zijn we een half uur afgebeuld met een lesje spinning. Meteen daarna hebben we laten zien hoe goed we kunnen touwtje springen en hebben we wat kracht oefeningen gedaan. Om onze agressie van ons af te slaan kregen we nog een lesje boksen. We hebben de middag afgesloten met een uurtje squashen.

Toen was het tijd om te eten en hebben we elkaar meteen even uitgelegd hoe je een lekkere maaltijdsalade kan maken, want die waren er een hoop! Met een goede bodem en al de nodige spierpijn, vertrokken we naar Blerick voor een oefenpotje. De warming-up verliep #zwaar , maar toen het beginsignaal van de scheidsrechter klonk was iedereen weer actief. Helaas hebben we de wedstrijd verloren met 16-14 #morgennogeendag.

Dag 2 was aangebroken. Gelukkig mochten we een uurtje langer in ons bed blijven liggen en stonden we dit keer om 10 uur paraat in de sporthal. Beloofd was dat we een rustige ‘uitloop’ training kregen. Ik moet zeggen dat we dat rustig wel weg kunnen laten, want we begonnen meteen met een mooi loop circuitje. Daarna hebben we geprobeerd om Lian’s wandeltempo bij te houden, maar al gauw moesten er toch een aantal gaan rennen om bij te blijven. Nadat we wat keepersoefeningen en wissels hebben gedaan, was ook deze training alweer voorbij. Snel de douche in en op naar Weert voor een wedstrijd tegen het oude team van onze trainer Erik-Jan: Rapiditas. #EJ

Dit oefenpotje bestond uit 2x 20 minuten en 1x 30 minuten spelen. Na elke helft werd de stand weer op 0-0 gezet en begon de puntentelling opnieuw. We begonnen meteen sterk, maar ook Rapiditas mocht er wezen. Rapiditas liet trouwens wel merken dat het aanwezig was, want wat werd er wat afgeschreeuwd aan de kant van Weert. Na onze voorsprong werd het wat rustiger aan de kant van Weert. We hebben gespeeld als een echt team en hebben mooie wissels laten zien. Alle 3 de helften werden door ons gewonnen, met uiteindelijk een uitslag van 12-21 🙂 #Vierjefeestje.

Donderdag spelen we onze laatste oefenwedstrijd tegen MEOS en dan zijn we helemaal klaar voor de competitie!

Groetjes, Elsemieke

#spierpijn #gezelligheid #vierjefeestje #EJ #YvonHashtackKoningin #blauweplekken #gesloopt #eenteameentaak #gelukkighebbenwedefoto’snog