Wederom winst voor DS1 Handbal Someren

Zondag 15 oktober om half 2 speelden wij een uitwedstrijd tegen de dames 2 van MHV. Na een goede warming-up begonnen we aan de eerste helft van de wedstrijd. De opdracht van onze coach was dat we de eerste 15 minuten met veel snelheid en overtuiging gingen spelen, echter ging dit niet volgens plan. Na ongeveer een kleine 15 minuten gespeeld te hebben en een aantal gemiste kansen stond het pas 2-2, en eindigde de eerste helft in een 7-6 achterstand. Dit moest natuurlijk beter.

In de tweede helft was de opdracht om meer als team te gaan spelen en geduld te hebben in de aanval. Dit lukte ons gelukkig wel en gingen we ook meer kansen benutten. Wat in de eerste helft fout ging, ging in de tweede helft goed. In de aanval werden mooie goals gescoord en onze keepster die een paar penalty’s tegenhield. Hierdoor liepen we uit en was de eindstand uiteindelijk 13-19 geworden in het voordeel van Handbal Someren. We konden met een goed gevoel, op deze mooie en warme zondag, weer terug naar Someren met 2 punten in de pocket! Nu eerst een weekend zonder handbal en spelen we daarna thuis op zondag 29 oktober om 12.30 tegen Dongen DS2.