Wedstrijdverslag Apollo DS1 – Handbal Someren DS1

Op 3 februari stond de wedstrijd tegen Apollo op het programma, daarvoor reisden we af naar het Son & Breugel.

We begonnen de wedstrijd meteen met een 1-0 achterstand. Daarna gingen we een tijdje gelijk op. Vervolgens herpakten we onszelf en begonnen we wat meer te scoren. Ook verdedigend ging het wel lekker, dus gingen we uiteindelijk de rust in met 7-15 voorsprong.

Dat was dus al een goede 1e helft, praatje van de coach gehad en tweede helft probeerden we door te gaan met datgene waar we de 1e helft al goed mee bezig waren, goed verdedigen, snel weg zijn en de aanval goed opzetten met wissels. Ook dat ging goed af!

Al met al, de wedstrijd gewonnen met 28-18. Een dikke score dus! En dat wil ook zeggen, dat we nu 7 puntjes los staan van de nummer 2, jeej spannend!

Aanstaande zondag mogen we weer in onze eigen sporthal, aanvang van de wedstrijd is 13.30.

Tot dan 😉
Groetjes Lieke