Wedstrijdverslag Aristos DB1 – Handbal Someren DB1

Zaterdag 24 november hadden wij een wedstrijd tegen Aristos. Het zou conditioneel een zware wedstrijd worden, omdat we geen wissels bij ons hadden. Dit kwam doordat een aantal meisjes uit ons team geblesseerd zijn.

In de eerste helft ging het erg goed: we werkten goed samen, de verdediging stond goed dicht en we hebben zelfs even een voorsprong van 4 punten. Er werd goed gespeeld en er werden veel break-outs gelopen. We waren dus over het algemeen erg goed op dreef. We gingen dan ook met een best goed gevoel de rust in.

De tweede helft startte erg goed, we zaten goed in de wedstrijd, de verdediging lukte erg aardig, en de persoon die mid-voor stond onderschepte erg veel ballen. Het ging dus erg goed, maar halverwege de tweede helft werden we moe. We hadden geen wissels bij en in de laatste 10 tot 15 minuten was het goed te merken dat we het conditioneel een beetje moeilijk hadden. Aristos kwam sneller door de verdediging heen en hierdoor kwamen ze steeds dichterbij. In de laatste 5 minuten gingen we erg gehaast spelen, waardoor het verschil nog maar 1 punt was. Uiteindelijk hebben we gewonnen met 18-19 en hier waren we blij mee. Er waren nog een aantal verbeterpunten, waar we zeker op terug komen, maar over het algemeen ging de wedstrijd best goed.

De volgende wedstrijd, die wij spelen, is zaterdag 1 december om 10 uur in de Postel in Someren.