Wedstrijdverslag Bedo – Handbal Someren DB1

Zondag 25 februari hadden wij een uitwedstrijd tegen KPJ Beek en Donk DB1 (Bedo). De heenreis verliep in principe soepel, totdat we halverwege erachter kwamen dat we onze tas, met shirtjes en broekjes, vergeten waren. Onze coach is toen, nadat we op locatie waren aangekomen, nog snel een keer op en neer gereden om de tas op te halen.

De eerste helft begonnen we in een sterk en hoog tempo waardoor we in de eerste minuut al hadden gescoord. We kregen een paar muurtjes mee waardoor we al snel een voorsprong hadden van 1-4. Deze voorsprong gaf ons goede moed ondanks dat Bedo sterk terugspeelde en een goede verdediging had. Dit weerhield ons echter niet om met een voorsprong van 9-14 de rust in te gaan.

Nadat de coach ons weer had toegesproken over de aanpak van de tweede helft gingen we weer sterk tegenaan. We stonden vijf punten voor en ons doel was om die voorsprong zo te houden. We hielden de voorsprong vol, ondanks dat Bedo soms dichtbij kwam. De laatste paar minuten werden wat gehaaster gespeeld omdat we de voorsprong wilde behouden en doelpunten probeerde te scoren, hierdoor kon Bedo zelf nog een enkele keren scoren. Maar zij haalde onze voorsprong niet in en we wonnen met 17-19!