Wedstrijdverslag Bergeijk DS1 – Handbal Someren DS1

Op zaterdagavond 8 december stond de wedstrijd tegen de dames van Bergeijk op de planning. Sommigen van ons waren redelijk gespannen en allen waren we gedreven om te winnen. Eenmaal de sporthal bereikt te hebben, kon de warming-up door de smalle gangetjes van De Drie Eiken beginnen.

We wisten dat de focus er moest zijn om deze tegenstander te verslaan. Let’s go dames, de wedstrijd begon. De eerste treffer was van ons, Yvon schoot de bal met een afstandsschot de goal in. Helaas was deze goal niet de voorbode voor het vervolg van deze eerste helft. De dames van Bergeijk wisten in de eerste paar minuten door flitsende acties al een ruime voorsprong van 7-2 te creëren. Weerstand was hetgeen dat geboden moest worden, echter lukte het ons maar niet om grip te krijgen op de wedstrijd. Hierdoor stapten we het kleedlokaal in met een tussenstand van 15-8 in het voordeel van Bergeijk.

We moesten er tegenaan om de wedstrijd nog om te keren. Helaas begon de tweede helft van de wedstrijd niet zoals we gehoopt hadden en wist Bergeijk uit te lopen tot wel 10 punten verschil. Door een goed einde van de tweede helft wisten we nog dichterbij te komen. Helaas was het niet genoeg voor de winst, en liepen we met een verlies van 27-24 het veld af.

Na de wedstrijd hebben we onze heren nog aangemoedigd die in dezelfde sporthal een spannende wedstrijd speelden. Vervolgens zijn we met z’n allen naar Ingrid gegaan voor een gezellig avondje met het team.

Groetjes Renske