Wedstrijdverslag BSAC HS1 – Handbal Someren HS1

Op 3 november speelden de Heren 1 van Handbal Someren tegen de mannen van BSAC. Someren staat 4de in de competitie en heeft een overwinning nodig om aansluiting te houden met de top.

Het beginsignaal klinkt en de wedstrijd is begonnen. BSAC begint gretig en houdt het tempo hoog. De tegenstander zet de verdediging van Someren flink onder druk en scoorden de eerste 10 minuten makkelijk. Someren had moeite met de bal en stugge verdediging van het Limburgse BSAC. De ruststand was 9-6 in het voordeel van de Limburgers. Het was duidelijk dat het anders moest.

De tweede helft begint en Someren vliegt uit de startblokken. Met snel handbal en vlugge combinaties weten de mannen van Someren BSAC compleet te overrompelen. BSAC scoort wel maar moeizaam, daarentegen scoort Someren keer op keer. Met 19 doelpunten in de tweede helft voor Someren was de eindstand 16-25.