Wedstrijdverslag Dongen DB2 – Handbal Someren DB1

Afgelopen zondag (14 januari) speelden we de tweede wedstrijd van het jaar. We moesten uit tegen Dongen.

We wisten dat Dongen tweede staat en wij achtste waardoor we al wisten dat het een moeilijke wedstrijd ging worden. We begonnen twijfelend en kwamen met 3-0 achter. Maar toen we eenmaal bezig waren kwam er steeds meer moed bij en ging het erg goed. We kwamen zelfs met 6-5 voor! We wisten uit ervaring dat Dongen goede afstand schieters heeft, waardoor we deze al snel uitdekten. Maar vanwege verwarring stonden we soms niet op de goede plek en doordoor maakte Dongen toch nog een aantal puntjes. We gingen met 10-11 achter de rust in.

We begonnen de tweede helft vol vertrouwen, want de eerste helft ging helemaal niet slecht. Na een goede uitleg in de rust wist iedereen wat ze moest doen. Het ging best goed, maar soms ook slordig. We kwamen niet goed door de verdediging heen en maakten ook soms onnodige fouten. En toen begon Dongen ook nog onze middenman uit te dekken en werd de aanval een stuk lastiger. We knokten ons erdoorheen maar het was allemaal net te weinig. De eindstand werd 22-17, maar we hebben super goed gespeeld. Na de wedstrijd gingen we welverdiend naar de Mc Donalds. Dit was erg lekker en het maakte het verlies goed.

We gaan de volgende wedstrijden van het seizoen weer volop ertegenaan!