Wedstrijdverslag DS1 Handbal Someren – VHC DS1

Zondag 1 december stond de thuiswedstrijd tegen VHC op de planning. Tijdens de voorbereiding hebben we een oefenwedstrijd gespeeld tegen VHC, dus het was geen onbekend team voor ons. Helaas was dat toen geen succes, we zullen de hars dit keer de schuld niet geven. Maar zoals het spreekwoord luidt: een slechte generale is een goede repetitie. Dus daar hoopten we op!

De avond ervoor hebben we de wedstrijd voorbereid met het team onder het genot van (enkele) drankjes en wat dansjes! Met die sfeer gingen we er vol goede moed tegenaan. Dat was te zien aan de stand van 5-1 na ongeveer 10 minuten. Door het snelle spel van ons vast te houden liepen we verder uit. Dankzij mooie aanvallen, waaronder een vliegertje van Kristel en goede reddingen gingen we met 20-7 de rust in.

Met ongeloof gingen we het kleedlokaal in. De voornaamste afspraak was om het vertoonde spel door te zetten en de focus te houden. We gingen er namelijk van uit dat ook VHC gebrand uit het kleedlokaal zou komen.

In de 2e helft stond VHC anders in de verdediging, hierdoor moesten we even schakelen en bleven de doelpunten achterwege. Maar ook VHC kreeg geen mogelijkheid om te scoren. Toen we het spel doorhadden, liepen we verder uit naar 28-8. Helaas verloren we toen toch even de focus en kon VHC een aantal doelpunten maken. Uiteindelijk hebben we de wedstrijd gewonnen met 34-14! Dit betekende een rondje van Eric-jan (bedankt hiervoor). Waardoor de winst meteen gevierd werd!

Volgende week hebben we een uitwedstrijd tegen LimMid dames 1! Het rosé bier smaakte naar meer, dus wie weet halen we de 30 nog een keer!