Wedstrijdverslag Elshout DB1 – Handbal Someren DB1

Zondag 13 november stond een wedstrijd tegen Elshout in Drunen op het programma. Wij stonden vierde in de competitie, Elshout stond vijfde, naar verwachtingen zou het een spannende wedstrijd worden.

In de eerste 15 minuten van de wedstrijd werden er in de verdediging ballen onderschept, maar kansen in de aanval niet altijd afgemaakt. Zo kwamen we na ongeveer een kwartiertje uit op een stand van 4-3. De rest van de eerste helft bleef het gelijk opgaan en misten beide team kansen. Zo kwamen we uit op een ruststand van 7-5 in het voordeel van Elshout.​

In de tweede helft gingen we het veld in met de moed dat we de kansen, die we kregen af moesten maken, maar ook de verdediging dicht moest worden gehouden. Echter was dit precies wat er niet gebeurde, Elshout liep door onze verdediging heen en aanvallend hadden we ook nog genoeg kansen. Na 15 minuten in de tweede helft stonden we met 4 punten achter. De moed zakte er bij ons een beetje in door ballen, die er niet in gingen, en ook stond het verdedigend niet goed. Uiteindelijk hebben we verloren met 18-12.​

Door samenloop van omstandigheden is het deze week niet gelukt om te winnen, maar we hebben er vertrouwen in dat het thuis tegen hen wel gaat lukken.

Volgende week zaterdag (17-11) spelen we een thuiswedstrijd tegen DOS’80/Olympia’89 , de wedstrijd begint om 11.00. Na de wedstrijd zal de eindejaarsactie van start gaan.