Wedstrijdverslag Elshout – Handbal Someren DS1

Afgelopen zondag mochten wij naar Drunen voor een potje handbal tegen Elshout. Onderweg werd al veel gepraat over de vervelende lichtinval in de sporthal waar Elshout altijd in speelde. We kwamen aan in Drunen en gelukkig stond voor ons een nieuwe sporthal! Deze is sinds dit seizoen in gebruik genomen, en zag er mooi uit.

Voor ons waren de dames A aan de beurt, na wat aanmoedigingen voor onze meiden werd het tijd om ons voor te bereiden op de wedstrijd. Helaas was het begin van de wedstrijd niet zo sterk. We kwamen op een achterstand en merkten al gauw dat dit een fysieke wedstrijd ging worden. We werden wakker geschud en gingen de rust in met een 8-9 voorsprong.

De tweede helft ging het wat beter en uiteindelijk konden we onze voorsprong uitbouwen naar een overwinning, 15-18. Deze wedstrijd heeft geen schoonheidsprijs gewonnen, maar ach, de punten gaan mee naar Someren! Inmiddels staan we op een mooie 3e plek in de competitie, maar november wordt een zware maand voor ons met de nummers 1 en 2 in het vooruitzicht. Aanstaande zondag spelen we tegen Helios ’72, op dit moment de nummer 2 in de competitie. Aanvang 12.30 uur, Sporthal de Postel.