Wedstrijdverslag Handbal Someren Dames Recreanten – Helios-2 Dames Recreanten

Het moest er toch van komen, een verslag van de recreanten. Om ongeveer 17:45 vertrokken we zaterdag naar Gemert om onze zegereeks voort te zetten. De helft van het seizoen zit er op en sinds Kim meedoet hebben we al 4 wedstrijden op rij gewonnen. Het waren leuke, fijne en vooral gezellige wedstrijden. Ook dankzij de invallers die met ons mee deden. Dankzij versterking van de Dames 2 konden we de de vorige wedstrijd zelfs weer eens 5-1 verdedigen. Dat was al even geleden.

Helios-2 was onze tegenstander. We moesten een beetje op gang komen, maar dankzij het goede coachen van onze keeper ging het steeds beter. Omdat het wel heel lang op 3 goals stond. De 4-2 door de middenopbouw zorgde voor een omslag in het spel, en daarna gingen we ook beter verdedigen. De ruststand was dan ook 8-4 voor ons.

Na de rust gingen we nog wat meer op snelheid spelen. Dat leverde meteen een paar goals op en een mooi blauw oog voor Yvon. De carrousel van Sjim werd goed uitgespeeld. Ook de wissel op de hoek werd uitgeprobeerd en na een paar keer proberen lukte het ook nog, afgemaakt met een mooi schot van Sanne via de binnenkant van de paal. Bedankt Sjim! Rilana stopte ook nog een penalty (al was het wel een ziekenhuisbal volgens haarzelf), maar het bracht de eindstand op op 13-9 in ons voordeel. Het had 14 kunnen zijn, maar helaas had de zoemer al geklonken toen Lieke nog een balletje voorbij de keeper kreeg. Terug in de kleedkamer werd alvast opgewarmd voor een spetterende derde helft, zoals te zien is op de bijgevoegde actie foto.

Bij deze nog een speciaal bedankje voor al de invallers die de afgelopen wedstrijden meegespeeld hebben. Super bedankt. Dankzij jullie hebben wij een paar heerlijke potjes handbal kunnen spelen. Tnx dames.

Hele fijne feestdagen iedereen en op naar de tweede seizoenshelft!

Dames recreanten