Wedstrijdverslag Handbal Someren Dames Recreanten – Helios Dames Recreanten 2

Na bijna een heel seizoen handballen, was het team van de recreanten bijna compleet (op een enkele zwangere en een afmelding na). Hierdoor kon er EINDELIJK een teamfoto gemaakt worden. Maar voor het feit dat we compleet waren, hadden we ook veel publiek. Eerlijk moeten we bekennen, dat ze niet voor ons team kwamen. Maar speciaal voor Annemiek. Het was haar afscheidswedstrijd. En behalve dat ze geweldig keepte, scoorde ze nog een mooie goal vanuit de penalty.

De wedstrijd begon spannend, aangezien wij de hele wedstrijd een latrelatie hadden (hiermee zouden we in ieder geval dik de wedstrijd winnen). Maar de stand liep gelijk op tot de rust, toen was de stand 6-6. Na de rust, peptalk van het publiek verder en Annemiek die de goal in mocht, liepen we langzaam uit. Ellen keepte ook geweldig, dat moeten we niet vergeten!

Via mooie acties, waar we mekaar wisten te vinden in het veld, scoorden we. De verdediging stond als een paal de hele wedstijd. Zodoende wonnen we de wedstrijd met 16-12.
We speelden trouwens tegen Helios 2.

Hopelijk zijn we niet gescout voor de Dames 1, aangezien de scout ook aanwezig was.

De krant, zullen we ook niet gehaald hebben, ondanks dat er pers aanwezig was.

Tijdens het schrijven van dit verslag, genieten wij van onze welverdiende 3e helft. Proost!

Familie van Brussel, dames 1 en Eric-Jan, dankjewel voor het komen kijken. Het was fijn om weer eens voor groot publiek te spelen 😊

Annemiek en Sandra dankjewel voor de fijne speelminuten samen!
P.s. publiek is altijd welkom!

Groetjes de recreanten