Wedstrijdverslag Handbal Someren DB1 – Aristos DB1

Afgelopen zaterdag (16 december) hadden we een thuis wedstrijd tegen Aristos.

We wisten dat we een goede kans maakten om te winnen, zij stonden 8e en wij 9e. We gingen vol goede moed de eerste helft in. We begonnen met op tempo spelen, dit ging niet goed doordat we elkaar niet goed aanspeelden. De verdediging hielden we wel dicht waardoor we gelijk op gingen. Wij wilden zekerheid; we namen de tijd voor de aanval en in de verdediging hielpen we elkaar goed. Uiteindelijk gingen we met 12-9 de rust in.

Na tips van onze coach en elkaar gingen we de tweede helft in. We zetten door wat we in de eerste helft ook deden; de tijd nemen voor de aanvallen en elkaar helpen in de verdediging. Dit leidden tot frustratie van de tegenstander en gingen zij fouten maken, hierdoor konden we een paar break-outs lopen. Na een tijdje dit volgehouden te hebben, werden we een beetje moe. De verdediging deukte een beetje in waardoor Aristos toch nog een paar goals kon maken. We wonnen met 21-16! Aristos moest plaats maken voor ons op de 8e plek.

We gaan de tweede helft van het seizoen met goede moed in. We hopen dat we nog een aantal plaatsjes stijgen.