Wedstrijdverslag Handbal Someren DB1 – DOS’80/Olympia DB1

Zaterdag 17 november speelden we een thuis wedstrijd tegen DOS’80/Olympia. DOS’80/Olympia stond een plek onder ons, dus we verwachtten een spannende wedstrijd. De wedstrijd was uiteindelijk een hele leuke wedstrijd geworden, omdat DOS’80/Olympia heel sportief speelde.
In de eerste helft ging het gelijk op. Het stond in de rust 11-7.
In de tweede helft ging het gelijk op, maar we bleven wel voor staan. We werden ook vrolijk van sommige goals, omdat er nu sommige mensen scoorden die normaal niet scoorden. Daar gingen we  allemaal beter van spelen. De eindstand was 27-19.
Het was een leuke wedstrijd om te spelen. Er zaten mooie aanvallen en goals in de wedstrijd. Ons team kan trots zijn op hoe we gespeeld hebben.
De volgende wedstrijd is op zaterdag 24 november in Best tegen Aristos. De wedstrijd begint om 15:00 uur.
De volgende thuiswedstrijd is op zaterdag 1 december tegen MHV’81. De wedstrijd begint om 10:00 uur.