Wedstrijdverslag Handbal Someren DS1 – Bevo HC DS2, met een gouden randje

Vandaag begonnen we de wedstrijd met 1 minuut stilte ter nagedachtenis aan Yvonne Geers… Zij is helaas veel te jong overleden aan de verschrikkelijke ziekte kanker.

We hadden voor de wedstrijd de finale van het WK handbal samen gekeken, dus we wisten hoe het moest. Maar goed, dat is misschien iets te hoog gegrepen. In ieder geval een goed voorbeeld, de Nederlandse dames zijn wereldkampioen geworden.

De eerste treffer was voor Bevo. Het stond 3-3 gelijk en daarna kwamen wij op gang. Met onze snelle aanvallen en goed verdedigingswerk gingen we met een mooie voorsprong van 16-10 de rust in.

De 2e helft begon niet zo goed, de verdediging stond niet zoals het hoorde. Scoren lukte ons op dat moment ook niet. Bij Bevo daarentegen wel, het werd 18-17. Oké, dat moest anders, extra tandje erbij. Gelukkig kwamen we weer tot scoren en zat de flow er weer een beetje in. Met een 25-18 konden we weer ons spel spelen. Daarna werd het weer spannend. Bevo kwam nog een paar keer toe tot scoren, maar uiteindelijk hebben we gewonnen met 29-26. De punten zijn weer binnen en nu kunnen we mooi de 1e helft van ons seizoen afsluiten. Deze wedstrijd hebben we gewonnen voor Yvonne Geers…

We wensen iedereen een hele fijne kerst en de beste wensen voor het nieuwe jaar. Bedankt voor jullie support.
En tot volgend jaar 😉