Wedstrijdverslag Handbal Someren DS1 – Bouwcenter Centen HVW DS1

Vandaag stond de wedstrijd met Bouwcenter DS1 op de planning. We begonnen zonder onze eigen coach (planningsfoutje ;-)), maar gelukkig hadden we onze leidster Annemieke nog, die de wedstrijd coachte!

Woordje was gedaan & we konden beginnen aan de warming-up. Renske kreeg een bal op der hoofd tijdens het warmgooien, maar Nicole had het goed opgelost! De wedstrijd begon sterk, ballen gingen er goed in, vlotte aanvallen en we waren weer snel terug voor de verdediging, het ging gewoon goed! We sloten de eerste helft af met 16-6. Dit moesten we vasthouden.

Vol goede moed gingen we de tweede helft in. De ballen die er in de 1ste helft allemaal in gingen, gingen er nou niet allemaal in. Maar verder werd er goed samen gespeeld en kwamen er mooie acties voor. Echt teamspel! We sloten de wedstrijd af met 29-14 :).

Volgende week zijn we een weekendje vrij met handbal, en zondag de 28e mogen we uit tegen Helios!