Handbal Someren DS1 – Helios ’72 DS1

Wat is het fijn om van een leuke wedstrijd een verslag te mogen doen. De wedstrijd tegen Helios ’72 was er zo een. De wedstrijd begon toch al wel met een 0-2 achterstand. Maar de inzet en strijd die jullie na de achterstand lieten zien, was voor het publiek best wel vermakelijk. Ook al werden er nogal eens foutjes gemaakt bij het overspelen, die zich in het begin teveel herhaalde. Toen de score begon op te lopen in het voordeel van Someren naar 4-2 voorsprong en zelfs tot een geweldige fase in de eerste helft uitliep naar 10-3 voorsprong, was de eerste helft al bijna voorbij. Na enkele slordigheidjes op het einde van de eerste helft, werd de rust in gegaan met een 12-7 voorsprong.

In het begin van de tweede helft kwam men zelfs op een voorsprong van 16-8. Het kijken naar de wedstrijd werd alleen maar leuker omdat er enkele fantastische aanvallen op een rij volgde. Bij een stand van 20-12 in het voordeel van Someren probeerde Helios ’72 nog alles op alles te zetten om het Someren moeilijk te maken. Dit lukte niet wat Someren stond goed te verdedigen en kon goed gebruik maken van de vrijheid in de verdediging van de tegenstanders. Zodat de eindstand 24-16 in het voordeel van Someren geheel terecht was.

Dames, om jullie met plezier wedstrijden te zien spelen is ook genieten voor het publiek. Er is niets zo belangrijk als met z’n allen plezier te hebben, zowel in als buiten het veld. Winnen of verliezen doe je samen.

P.S. Jenny, wat waren we geschrokken op de tribune in Elshout, het werd muisstil. Ik hoop dat je weer helemaal gaat herstellen en snel weer mee kunt spelen bij Handbal Someren.