Wedstrijdverslag Handbal Someren DS1 – Margraten DS1

Op de eerste zondag van 2020 stond de thuiswedstrijd tegen Margraten op de planning. Na de uitwedstrijd tegen Margraten werd gezegd: Welkom in de hoofdklasse… De uitslag was namelijk 17-27 in het voordeel van Margraten. Aan ons nu de taak om dit om te zetten in een voordeel voor Handbal Someren.

Margraten begon sterk en we keken op het begin tegen een 0-2 achterstand aan. Al snel wisten wij ook te scoren en vanaf toen ging het gelijk op. Helaas eindigde een mooie break van Marloes in de eerste helft in een blessure aan haar enkel. De ruststand was 12-12.

Tweede helft startten we met 1 speelster minder. Toen we weer compleet waren ging het gelijk op, waarbij het verschil niet groter was geworden dan 3 doelpunten. Uiteindelijk was de uitslag 25-25. Ondanks een gelijkspel staan we nog altijd mooi in de middenmoot van de Hoofdklasse!

Volgende week spelen we op zaterdagavond tegen BFC.