Wedstrijdverslag Handbal Someren DS1 – MEOS DS1

De uitwedstrijd tegen MEOS was geen succes. MEOS staat eerste in de competitie en Handbal Someren is terug te vinden op achtste plek.

De wedstrijd begon niet goed. MEOS scoorde en wij helemaal niet. Het was zoeken naar gaten in de verdediging van MEOS. Toch kwamen we steeds beter opgang. We konden MEOS zelfs bijhouden, waardoor de achterstand niet heel groot werd. We begonnen met een 0-4 achterstand die we gauw tot 8-8 terug wisten te brengen. De ruststand bedroeg een achterstand van 10-12. Beide teams hadden niet veel gescoord en alles kon nog gebeuren.

Met een nieuwe tactiek en een lagere hartslag kwamen we de kleedkamers weer uit. MEOS stormde over ons heen en wij hadden geen weerwoord. Meerdere dingen liepen bij ons niet goed en daar maakte MEOS gebruik van. We hadden moeite met onszelf te herpakken. Aan scoren kwamen we bijna niet meer toe, maar MEOS wel. Dit resulteerde in een stand waarbij MEOS steeds verder uitliep. In de laatste minuten hadden we de smaak weer een beetje te pakken, waardoor wij ook meer scoorden. De eindstand werd 20-30 voor MEOS.

We hebben het MEOS in de eerste helft moeilijk gemaakt. Helaas hebben we dit niet weten door te pakken in de tweede helft.