Wedstrijdverslag Handbal Someren DS1 – United Breda DS2

17 februari, een week voor dé wedstrijd, waarbij we mogelijk al kampioen kunnen worden. Stiekem zijn we er steeds meer mee bezig en wordt er door velen over gesproken! Maar eerst stond de wedstrijd tegen Breda op het programma. Vorig jaar maakten we een flinke rit door de sneeuw om naar Breda te gaan, dit keer waren het zomerse temperaturen die ons tegemoet kwamen. Zou de wedstrijd ook zo’n verschil met vorig jaar worden? (einduitslag toen 20-30)

Na een warming-up waarbij de temperatuur ook al hoog opliep (niet door de agressiviteit, maar meer vanwege de zon, veel raamwerk en een verwarming op stand 5), was het tijd om echt met de wedstrijd te starten. We liepen meteen achter de feiten aan, United Breda begon sterk en wij totaal niet.. kan gebeuren. Dus toen het 8-7 werd voor de tegenstander, waren (en moesten) de koppies er weer opnieuw bij. Hierna werd er door Someren 6x gescoord zonder tegendoelpunt en kwamen we tot een 9-16 ruststand.

In de rust werd het een en ander door genomen, we houden het vertrouwelijk ‘binnen de 4 muren’, zoals ze ook wel eens zeggen. Er werd sterker aan de tweede helft begonnen en opeens kwamen daar meer doelpunten voor beide teams. United blij dat zij de 20 haalden en wij blij dat wij boven dat magische getal van 20 waren uitgekomen. De eindstand werd daarmee 20-28 en dus winst voor ons!

Volgende week spelen wij (hopelijk) onze kampioenswedstrijd! Op 24 februari 11.30 uur zal het beginsignaal van Handbal Someren DS1 – MHV DS2 klinken. De garantie ‘winst’ voor Someren deze wedstrijd kan ik zeker niet geven, maar spanning en sensatie komt er zeker! We zien jullie in sporthal de Postel en kunnen alle aanmoediging gebruiken!

Tot zondag