Wedstrijdverslag Handbal Someren HS1 – BSAC HS1

Afgelopen zondag stond er weer een belangrijke wedstrijd op het schema voor de heren van Handbal Someren. De 2e positie moest namelijk verdedigd worden. BSAC uit Maasbree stond namelijk 4e en hadden een goede inhaalslag achter de rug vanuit de 6e positie in de competitie.

We begonnen de 1e helft sterk en kwamen al snel 3 tot 4 goals voor te staan, waarna het scoren voor een tijd stagneerde. Hierdoor kon BSAC voor een groot deel weer bijkomen. Onze verdediging stond echter zeer sterk en de eerste helft werd afgesloten met 14-8.

De tweede helft ging van start en zo ook de heren van Someren. De verdediging stond wederom sterk, maar het afronden op goal ging echter weer moeizaam. Later in de tweede helft werd dit rechtgetrokken en kwamen we op een mooie eindstand van 28-17. Volgende week zondag spelen de heren van Someren tegen Sittardia in Sittard.