Wedstrijdverslag Handbal Someren HS1 – De Sprint HS1

Afgelopen zondag stond er een belangrijke wedstrijd op het programma: Handbal Someren tegen De Sprint/Niobe. Deze derby was in de eerste helft van het seizoen al een indrukwekkende wedstrijd, waardoor beide teams reeds een gezonde spanning voelden.

Het begin van de wedstrijd ging gelijk op, met aan beide kanten een goede verdediging. Na een tijd kon Someren uitlopen, waarna er een ruststand was van 14-9.

Na een korte rust gingen beide teams er weer vol tegen aan. Someren bleef een gezonde voorsprong behouden, maar liep nog niet verder uit. De ene na de andere gele kaart en twee-minuten werden, aan beide kanten, gegeven. Deze felle strijd werd vlak voor het einde van de wedstrijd beslist, doordat we steeds vaker wisten te scoren. De wedstrijd werd met een verpletterende 32-21 beëindigd. Dit betekent dat Someren op de 2e plek blijft staan.