Wedstrijdverslag Handbal Someren HS1 – Helios/Habo HS1

Zondagochtend om 11:45 uur geeft de scheidsrechter het startsein, de wedstrijd Handbal Someren – Helios’72/Habo’95 begint. Mede door een sterke dekking en goed keeperswerk lukt het de tegenstanders de eerste minuten niet te scoren. Someren scoort de eerste minuten gemakkelijk vanuit de opbouwrij. Daarnaast wordt ook op andere posities gescoord met als gevolg een ruststand van 16-7.

Tijdens de rust herinnert Frits de heren nogmaals aan de gemaakte afspraken. In de tweede helft verdedigt Helios’72/Habo’95 feller. Someren heeft meer moeite met de aanvallen, doordat er fel verdedigd wordt. Gelukkig wordt het net van het doel wel gevonden. Het vaakst door Antonie Barten, de topscoorder van deze wedstrijd. Someren houdt de punten in eigen huis en wint de wedstrijd uiteindelijk met 30-15.

Volgende week zaterdag spelen de heren van Handbal Someren om 20.45 uur een uitwedstrijd tegen Swift HS1.