Wedstrijdverslag Handbal Someren HS1 – Internos HS2

Zo het jaar 2019 is weer begonnen, de eerste thuiswedstrijd van het seizoen was weer een feit. Thuis tegen het laag geklasseerde Internos heren 2. Er werd vooraf gewaarschuwd voor onderschatting en dat we fel en snel moesten spelen. Vol vertrouwen en goede moed gingen we van start voor onze eerste 2 punten in 2019.

Al snel wisten we te scoren en het eerste doelpunt van 2019 was een feit, Tom Hanssen wist het net te vinden en opende de score. We liepen al snel uit en wisten direct het geloof bij onze tegenstander weg te spelen. Na disciplinair verdedigend werk hadden we bij de rust maar 5 doelpunten tegen. Na een eigenlijk saaie wedstrijd kwam de eindstand op het bord van 30-8 in het voordeel van de thuisploeg. De krachtsverschillen waren erg goed zichtbaar en deze stand zegt voldoende. De eerste 2 punten van dit jaar zijn binnen, op naar de volgende wedstrijd waarvoor we ons komende zondag op kunnen maken voor de mannen van Bedo2.