Wedstrijdverslag Handbal Someren HS1 – LimMid HS1

Op zondag 6 oktober speelden de Heren 1 van Someren tegen de Heren 1 van LimMid. Nadat er een teamfoto was gemaakt, een sterke warming-up achter de rug was en het team gepresenteerd was aan de vereniging, begon de wedstrijd om 15.15. De Heren startten de wedstrijd slordig, met veel balverlies kwamen ze direct op een achterstand van 3 doelpunten. Gelukkig konden de heren zich na enkele minuten herpakken en werd het een zeer spannende wedstrijd. De ruststand was 12-14 in het voordeel van LimMid.

Beide teams streden in de tweede helft voor de overwinning, maar uiteindelijk heeft LimMid laten zien dat ze die dag beter waren dan Someren. De wedstrijd eindigde met 23-25 in het voordeel van LimMid. Echter hoeven de Heren zich zeker niet te schamen voor de uitslag.