Wedstrijdverslag Handbal Someren HS1 – Sittardia HS2

Op 10 november stonden de Heren 1 van Handbal Someren tegenover de Heren 2 van Sittardia. Beide teams waren op een gedeelde 3e plaats terug te vinden, dus het beloofde een spannende wedstrijd te worden.

Someren begon de wedstrijd sterk en scoorde de openingsgoal. De verdediging stond sterk bij Someren, waardoor Sittardia er maar lastig door kwam. De aanvallen werden goed en gedisciplineerd uitgespeeld door Someren. De ruststand was daardoor ook 17-9.

In de 2e helft was het rommelig en erg zoeken naar de goal. Sittardia stond anders in de verdediging, waardoor Someren moeite had om het net te vinden. De eindstand was daardoor 26-18.

Doordat LimMid van Rapiditas heeft gewonnen staan de heren van Someren nu gedeeld 2e met Rapiditas.