Wedstrijdverslag Handbal Someren HS1 – Vios HS2

Het was zondag 17 november 2019 in Someren, het vaandelteam van de heren van Someren kreeg de hekkensluiter Vios 2 op bezoek. In de teambespreking voor de wedstrijd werd zeer duidelijk gewaarschuwd dat er gewaakt moest worden voor onderschatting van de heren van Vios 2. De prestaties van de laatste weken mogen er zijn en zo stonden we ook voor deze wedstrijd gemotiveerd aan de start.

De focus was in de eerste paar minuten van de wedstrijd nog niet 100%, waardoor de gasten ons tot 6-4 bij konden houden. We schakelden een tandje bij en gingen mede door een aantal breaks en goed aanvalsspel rusten met een 19-4 ruststand.

Helaas konden we het vervolg van de 2e helft de focus niet 100% vasthouden en misten we diverse kansen om nog verder weg te lopen. Uiteindelijk was het krachtsverschil duidelijk na 60 min, de eindstand op het scorebord was met 36-8 in ons voordeel. We hebben weinig kansen weggegeven en onze plicht gedaan. Dit resulteert op dit moment in een mooie tweede plaats in de competitie. Komende zaterdag mogen we weer vol aan de bak tegen de heren van Wittenhorst en moeten we weer laten zien dat we er staan als een team om de 2 punten mee te nemen naar Someren.