Wedstrijdverslag Helios ’72 DS1 – Handbal Someren DS1

25 februari, de wedstrijd tegen Uden, de nummer 4 tegen de nummer 2, spanning ten top dus! De weg naar Uden was inmiddels zo bekend dat we deze (bijna) zonder navigatie konden rijden. Eenmaal de sporthal bereikt kon de warming up beginnen in de voorverwarmde gang en daarna worden voortgezet in de verwarmde sporthal. De ‘focus’ moest er vanaf begin af aan zijn en we moesten het vooral hebben van onze snelheid deze wedstrijd. Het scoreverloop ging af en aan en dit zorgde voor een spannende wedstrijd, niet alleen voor spelers en coaches, ook voor de mensen langs het veld en op de tribunes. De ruststand was 11-12. Het doel van de tweede helft was om het iets minder spannend te maken en er vol voor te gaan. Ik verklap vast; het eerste deel is niet gelukt.. wel kwam Someren tot een voorsprong van 3 punten, die helaas weer werd terug gegeven waardoor het scoreverloop erg spannend bleef. Door middel van tijdstraffen en penalty’s werd de wedstrijd nog wat spannender en de score bleef gelijk op gaan. De laatste 2 minuten, 19 – 21 in het voordeel van Someren. De allerlaatste minuut 22 – 22, met Someren in de aanval. De laatste 30 seconden tikken weg, spanning in de hele sporthal en Someren scooooooooooort!!!!!!! Eindstand 22 – 23.

Wat een wedstrijd! Bijzijn = meemaken! Kom dus dit weekend naar de wedstrijden tijdens de Super Saturday/Sunday!