Wedstrijdverslag Helios ’72 HS1 – Handbal Someren HS1

Zondag 25 februari was aangebroken. Het team van Helios Uden stond op het programma. De vorige keer dat wij tegen Helios moesten spelen, kwamen ze niet opdagen. We wisten dus totaal niet wat ons te wachten zou staan. De warming-up was matig maar na een wake up call van Frits kwamen we goed uit de startblokken. Direct werd er een voorsprong opgebouwd van 4 doelpunten wat we later konden omzetten naar een verschil van 7 doelpunten. Vlak voor rust kwam een wat mindere fase waardoor we nog enkele doelpunten moesten inleveren. De tweede helft startte goed en we kwamen al snel terug op een voorsprong van 7 doelpunten. De wedstrijd ging lange tijd gelijk op. In de slot fase van de wedstrijd zakte we nog iets onderuit waardoor we in de stand nog iets terug liepen. Eindstand 22 – 27.

Aanstaande zondag Super Sunday bij Handbal Someren! Wij strijden voor de derde plek op de ranglijst om zo wellicht nog verder door te stoten. Komen jullie ons naar de overwinning schreeuwen? Aanvang wedstrijd: 13.45 uur in Sporthal de Postel. Be there!