Wedstrijdverslag HS1 Handbal Someren tegen HCG

Zondag 7 januari was het zover: De eerste wedstrijd van het nieuwe jaar. Na een rustperiode van 2 weken mochten de Heren van Someren weer aan de slag. Deze maal was HCG uit Geldrop de tegenstander. De eerste maal dit seizoen dat beide teams elkaar tegen kwamen, was Someren de winnaar. De doelstelling was dan ook om nogmaals te winnen.

De wedstrijd begon goed voor Someren. Door goed verdedigen, wist HCG een poosje niet te scoren. Hierdoor wist Someren uit te lopen naar een 6-1 stand. De focus verslapte en HCG begon in te lopen. Dit zorgde dan ook voor een ruststand van 12-8. Someren wist wat ze te doen stond en dat was ieder doelpunt van HCG beantwoorden met een tegendoelpunt. Dit gebeurde ook, met vlagen liep Someren uit, dan kwam HCG weer dichterbij en zelfs een x langszij. Gelukkig hield Someren het hoofd koel en wisten ze uit te lopen naar de eindstand: 19-17. De punten waren binnen voor Someren tot tevredenheid van het team.