Wedstrijdverslag LimMid HS1 – Handbal Someren HS1

Afgelopen zaterdag speelden de heren van Handbal Someren tegen LimMid. Dit beloofde een spannende wedstrijd te worden tussen de nummer 1 en nummer 2. Bij winst voor Handbal Someren zou de achterstand op LimMid nog maar 2 punten bedragen.

De wedstrijd als geheel verliep vrij rommelig. In het begin kwam Someren op een achterstand te staan. Na een aantal minuten in de wedstrijd werden de spelers wakker en kwamen ze op gelijke hoogte met LimMid. Vervolgens pakte Someren de leiding in de wedstrijd en gingen ze de rust in met een voorsprong van 2 doelpunten.

In het begin van de 2e helft ging het weer gelijk op. Op een gegeven moment was LimMid veel bezig met de scheidsrechter. Dit werkte natuurlijk verder in het voordeel van Handbal Someren, waardoor Someren uit kon lopen naar een voorsprong van 6 doelpunten. Het tempo werd lager en er werd minder gescoord. Dit kenmerkte zich door een fase waarbij beide ploegen 10 minuten niet wisten te scoren. Door slordig balverlies van Someren wist LimMid terug te komen in de wedstrijd. Uiteindelijk eindigde de wedstrijd in een gelijkspel met een score van 25-25.